Leje og udleje af pop up shops spreder sig i England

Pop up’s har længe været populære. Her er et oversat uddrag fra en artikel fra BBC, som handler om leje og udleje af pop ups.

Krisi Smith, 25, fra Nottingham, driver Bluebird Tea Co, der sælger sine egne blandinger af frugt, nødder og chokolade løs te.

Det var en skræmmende tanke, og vi vidste ikke, hvad vi skulle forvente, men vi tog det trin for trin og mulighederne er lige faldet i vores vej

Hun startede forretningen med sin kæreste efter at have vendt tilbage fra seks måneder i Canada, og i juli fik de plads i Mary Portas’s StartUp Britain campaign og åbnet deres første popup-butik i Richmond i London i to uger.

“The industry is evolving all the time and initially opening as a pop-up works for us. It might not work forever but it is a model we have chosen and allows us to dip our toes into the water and test it before we take any risks.”

Siden da har de åbnet fem mere i hele Storbritannien, der spænder fra to dage til en måned og siger at det næste år vil de etablere mange flere.
“Mary Portas kunne virkelig godt lide, hvad vi gjorde, fordi vi var anderledes, og ordningen åbnede virkelig mange døre for os. Vi har mødt andre iværksættere og rejst landet på besøg festivaler og markeder, og vi har stadig ikke fundet et andet selskab som os i Storbritannien.

“Det var usikkert at være involveret i Marias pop-up. Det var en skræmmende tanke, og vi vidste ikke, hvad vi skulle forvente, men vi tog det trin for trin og mulighederne er lige faldet i vores vej.”Jeg vil gerne have en permanent butik, men den måde økonomien er i øjeblikket tror jeg ikke på hovedgaden nødvendigvis er den slags sted folk ofte færdes hyppigt mere, så det er risikabelt at begå en langsigtet satsning. Pop-up-konceptet virker virkelig for os.
“Pop-ups har eksisteret i årevis, men de begynder kun at starte, fordi folk begynder at se, at de virker.”

Læs hele BBC’s artikel her (engelsk).